top of page
DSC01038.jpg

Q&A

Q&A: FAQ

Vad är Holistisk Energiterapi?

Holistisk Energiterapi är en alternativ behandlingsform vars syfte är att främja hälsa och välbefinnande genom att balansera energiflödet i kroppen. Man ser på kroppen som en helhet och de fysiska, emotionella, mentala och andliga aspekterna påverkar varandra. 

Holistisk Energiterapi är ofta omfattat av flera olika tekniker som kan manipulera med energierna i kroppen, tex. akupressur, kranio sakral, zoneterapi och healing. 

Vad kan jag förvänta av min första behandling?

Vi börjar med att prata om dig, varför du har kommit till mig och vilka saker som fyller mycket i ditt liv just nu, medans du njuter ett härligt fotbad och en kopp örtte. 

Efteråt packas du in i mjuka lakan och filtar, på den uppvärmda behandlingsbänken, i dina underkläder. 

Behandlingen består av en blandning av olika terapeutiska tekniker som zoneterapi, akupressur, kranio sakral terapi osv som jag känner är välgörande specifikt för dig, i ett härligt och intuitivt flow.

Husk på at det er DIN stund. Det er en fordel hvis du ikke har fyldt resten af dagen med alt for krævende opgaver. 

En behandling kan sagtens give et boost af energi og en følelse af lethed, men det kan også sætte gang i en proces hvor du måske føler dig lidt mere sårbar, træt eller kan få hovedpine. Det er vigtigt at du får værnet om dit behov for selvomsorg og ro, hvis det er det du kan mærke.

Hur kan jag förbereda mig?

Hos mig får (och bör) du gärna komma med allt som du är, tänker och känner.  

Undvik vänligen smycken, smink och parfym.

Du ska inte själv ta något med - jag har allt vi ska använda. 

Utöver det ska du bara komma med ett öppet sinne och njuta en härlig behandling och en stund som är helt och komplett din.

Hur många behandlingar krävs det innan man känner en effekt?

Detta är individuellt från person till person beroende på vad du kommer med för problematiker. 

Några märker en omedelbar effekt av lugn och ro, mera energi eller reducering av fysiska smärtor.

Andra behöver komma flera gånger.

För varje gång når vi ett lag djupare, och det blir lättare att släppa tankarna och låta kroppen slappna av och nå ett helande theta stadie i kropp och sinne. 

Kan man få behandling om man bara vill unna sig selv?

Det kan du absolut!

En behandling behöver inte handla om att få igång en process med gamla känslor, lösa stagnationer och blockeringar eller fixa fysiska skavanker. 

En behandling kan också fungera som lite läcker soul-food. En stund då tiden går i stå och både sinne och kropp har lov att nå ett djupt avslappnat tillstånd.

Fastän jag själv tycker att det är spännande att undersöka känslor som är stagnerade i kroppen, är det inte en betingelse för att boka en härlig Energibehandling. 

bottom of page