top of page

Energibehandling

Behandlingen er smeltet sammen via intuitionsarbejde af forskellige slags kropsterapeutiske teknikker med udgangspunkt i de 5 elementer fra Kinesisk medicin.

AnnilivaWeb-5.JPG

Akupressur

Akupressur er en vidunderlig og effektiv måde at behandle på. Ved at stimulere punkterne langs kroppens meridianer opløses blokeringer, og kroppen vil igen finde tilbage til sin naturlige balance.

Kranio sakral terapi

Kranio-sakral terapi er en meget blid og behagelig behandlingstype, hvor jeg arbejder med lette tryk hovedsagelig på hoved, nakke, ryg og korsben. Det har en stor effekt på spændingerne i kroppen.

AnnilivaWeb-8.JPG
AnnilivaWeb.JPG

Zoneterapi

Zoneterapi er en behandlingsform, hvor man med tryk og massage via zoner på fødder og hænder, kan behandle helt specifikke funktioner organer i kroppen. 
Fødderne er samtidigt et fantastisk kort til at opdage ubalancer i kroppen som man normalt ikke ville få øje på.

Meridianmassage

Meridian Massage er en
behandlingsform, der bygger på akupunkturens grundprincipper, som er læren om meridianerne. På disse energibaner findes der nogle ‘Power punkter’ der med tryk og massage kan skabe balance mellem Yin og Yang.

AnnilivaWeb-4.JPG
AnnilivaWeb-7.JPG

Healing / Visularisering

Jeg vil bruge teknikker fra Theta healing og healing code. En behandling som helbreder årsagen til sygdom, følelsesmæssige blokeringer og giver succes i livet. Du kan blive guidet i en visualisering som vil åbne for de energier du har brug for.

Cupping

Cupping er en metode, hvor man bruger cupper til at fjerne gamle stagnationer fra kroppen. Cupping kan løsne op for ømme muskler, smerter og følelsesmæssige blokeringer.

4E7F1AD1-86F7-40EE-B2D3-817DF2C44907.JPG
AnnilivaWeb-11.JPG

Indre barn

Her arbejder vi med udviklingstraumer fra barndommen, finder ind til aflukkende sider af dig, og møder dit indre barn på en hensigtmæssig måde. Dette giver dig mulighed for at heale og støtte det indre sårede barn hos dig selv og genskabe kontakt til dine inderste længsler.

Energibehandling: Tjänster

Hvorfor Holistisk Energiterapi?

Og hvorfor lige mig?

DSC01164.jpg

Alt er energi

Man behøver hverken være fysiker eller særligt spirituel for at forstå dette udsagn. Vi mærker feks. enerigen i nogens hjem eller når vi leder efter bolig. Huset kan være nok så smukt og alligevel kan vi udtrykke os med et "Nej, det føles ikke så godt". 

Ligeså i mødet med andre mennesker. Vi sanser den andens energi og på et splitsekund har vi besluttet os for om vi har tillid til denne person eller ej. Dette sker både med mennesker vi ikke kender og dem vi har helt tæt på. Vi fornemmer når de har det skidt, og når de har det godt. 

Det er energien vi mærker, om vi så kalder det mavefornemmelse, intuition eller noget helt andet. At tale om effekterne af energier i dagligdagen har vi altid gjort men mange af os er ikke bevidste om at det faktisk er energier vi fornemmer og at vi alle har denne evne.


Alt er energi – også din krop

Når vi oplever balance er vi uovervindelige. Vi har overskud, energi og flow. Alt er godt. 

Men så er der dage hvor vi er trætte, har svært ved at overskue selv de mindste ting, vi er vrede og triste. Men vi tager os ikke tid at se på hvorfor de følelser opstår. Vi har simpelthen ikke tid da vi føler at hele verden er afhængige af os. Så vi pakker følelserne væk og tager på arbejde. Pludselig vil de begynde at larme. De laver ravage i din krop og fremkalder smerte og ubehag. Hovedpine, svimmelhed, mavepine og ondt i muskler. Så er det virkelig på tid til at vi lytter og finder roden til det som gør ondt. 

Energiterapi & mentoring

En energiterapeut vil påvirke energi med energi og i samarbejde med mentoring kan vi i fællesskab finde ud af hvor du har følelsesmæssige ubalancer og rette op på disse med hjælpe af bl.a. kropsterapi.

Man kan komme utroligt lang med at selv finde værktøjer til hvordan man kan balancere sig selv. Meditation, træning, læse selvhjælps bøger, gå ture i naturen osv. Andre prøver at balancere op med uhensigtsmæssige vaner for at føle sig bedre. Spise usundt, ryge, drikke alkohol osv. Men disse ting hjælper kun kortvarigt og nogle gange putter vi flere ting på for at den ene ting ikke hjælper mere. 

Hvorfor mig?

Så er det at du har landet her nu, netop på min hjemmeside. 

Måske er det fordi at du ved hvad du søger, har hørt om mine evner og den hjælp du kan få og nu vil du vide mere om mig?

Måske er du gledet ind på en bananskal og blevet nysgerrig?

Uanset hvordan du er endt her, så er der noget i dig som kalder. Noget i dig er parat til en kærlig hånd, en stund med ro eller vil gerne heales. 

Vores veje er blevet krydset. Er du klar til at finde ud af hvorfor? Så skriv og book en tid. 

Med lys og kærlighed / Anniliva

Energibehandling: About
bottom of page