top of page
Kristall flaskor hos Anniliva

Kristall Elixir

Det får du: 

  • En 500 ml glasflaska, med aluminium topp och botten med halkfri bas i svart gummi.

  • Ett svart termoskydd som skyddar flaskan när du är på språng och håller vattnet kallt lite längre

  • En kristall av eget val

Pris 400.-

INFO: Kristallen är fäst med godkänd aluminiumtråd för livsmedel.

Själva glasröret, som utgör basen på flaskan, tål diskmaskin.

En flaska som är riktigt läcker att titta på och som ger bra energi till ditt inre.

OBS!
Få flaskor kvar

He555dde8cdd54490917bc3089c5996d5Z_edited_edited.jpg

Rengöring

Innan flaskan tas i bruk rekommenderas noggrann rengöring av alla delar och en skrubbning av kristallen med en ren och mjuk svamp. Glasdelen tål maskindisk.

Healing stones

Kristall Elixir

Om du någonsin har fascinerats av kristallernas helande egenskaper blir du kanske inte så förvånad över att veta att vatten kan interagera med kristaller för att skörda frukterna av deras helande egenskaper. Denna typ av vatten kallas ädelstensvatten eller kristallelixir. Denna metod har funnits i tusentals år. Ädelstenar, kristaller och stenar är kända för att utstråla energi och vibrationer i sin omgivning. Det finns ett brett utbud av kristaller med kontrasterande egenskaper som kan påverka dig positivt på många sätt. Minskad ångest, ökat lugn, självförtroende och hälsofördelar är bara några av de välkända fördelarna som härrör från ädelstensvatten. Det är dock viktigt att poängtera att inte alla stenar har dessa fördelar, vissa innehåller skadliga material, varför vatten inte bör komma i direkt kontakt med kristallen.

Vad är Kristall Elixir?

Kort sagt är det vatten som utsätts för en kristall som gör att vattnets molekyler om arrangerar sin struktur så att de matchar kristallens. Om detta leder dig till lite misstro - är det helt okej. Det kan vara svårt att helt förstå. Detta strukturerade vattenkoncept med kristaller har funnits i tusentals år OCH har bevisats av olika studier, inklusive en Nobelprisbelönt studie från 2006. Hur coolt är inte det?!

De flesta av oss vet också vid det här laget att vatten är ganska intelligent. Lagrar minnen, kan påverkas av känslor etc. Så varför inte också påverkas av en kristalls energier?

Hur fungerar Kristall Elixir?

Som tidigare nämnt, har konsumtionen av kristallvatten funnits i tusentals år. Det var först senare som vi började förstå vetenskapen bakom det. Till att börja med, upptäckte den tyske fysikern Dr. Wolfgang Ludwig, att vattnet "har ett minne som en elefant." Vad han bevisade är att även långt efter exponeringen bär vatten fortfarande märket av vad det har utsatts för. Dr. Ludwig upptäckte att detta inte bara var ett engångsfenomen, utan det var troligt och återkommande. Ännu viktigare, bevisade Dr. Ludwig också att avtrycket på vattnet kan överföras till andra levande organismer (som människor).
Om man tittar på ett exempel som ett vackert rosenkvarts elixir, visar dessa principer att när vatten utsätts för rosenkvarts, lämnar det ett vibrationsavtryck på vattnet som inte kan filtreras bort. Senare upptäckte forskare mer än ett vibrationsavtryck, men att molekylerna i vattnet faktiskt kunde omstruktureras för att skapa ett vatten som är mer tillgängligt och mer helande för våra mänskliga kroppar. Det var studien 2006 som vann Nobelpriset, tillskrivet molekylärbiologen Gilbert Ling. Det här kan tyckas vara MYCKET att linda huvudet runt. Så här är några exempel på mer påtagliga och synliga föremål som, när molekyler omarrangeras, blir något lite annorlunda.

Låt oss titta på kol, strukturerat på ett sätt är det en kolklump, strukturerat på ett annat sätt är det en diamant. Samma atomer - sammansatta olika. ELLER Silicon Dioxide SiO2 - strukturerad på ett sätt är det en kvartskristall - strukturerad på ett annat sätt är det bara glas.

Ganska coolt va?

Vi gör samma sak med vatten här!

Sammanfattningsvis, att använda kristaller i ditt vatten och skapa ett kristallelixir eller ädelstensvatten är ett säkert och effektivt sätt att skörda fördelarna med strukturerat vatten och alla de helande gåvorna som Moder Jord har att erbjuda. Vatten är viktigt för alla funktioner i din kropp. Du, jag, vi är alla molekyler, och vattnets molekylstruktur är viktig. Att använda vatten som bättre matchar den molekylära strukturen hos vattenbaserna i våra celler har så många fördelar.

 

Kom ihåg att du behöver minst 1-2 liter vatten om dagen, och du kan helt enkelt förstärka den helande kraften i det vattnet och din koppling till moder jord och naturens kretslopp genom att inkorporera kristallelixir i din hydrering.

Du hittar följande kristaller att välja mellan:

  • Bergkristall (UTSÅLD)

  • Ametist

  • Svart Obsidian

  • Rosenkvarts

  • Fluorit

  • Agat (kvarts)

Läs om fördelarna med de olika kristallerna nedan och ta reda på vilken du känner dig mest attraherad av. Kommer i begränsade mängder.

AMETIST (Dreamy)

KRONCHAKRA - INRE FRED - POSITIVITET - SKYDDANDE - INTUITION

Kan absorbera negativitet, oro och ångest och omvandlar detta till positiv energi.

 

Stabiliserar känslor och ökar sinnets klarhet så att du kan gå framåt.

 

Minskar stress, sömnlöshet och humörsvängningar.

 

Ger skydd och andlig växt eftersom den kommer att stärka och öppna upp för nya energier, insikter och inspirationer.

 

Samarbetar med ditt tredje öga och intuition för att hjälpa dig att fatta svåra beslut. För att få större förtroende för magkänslan.

Rent fysiskt är det bra mot huvudvärk, migrän, nackspänningar, hudbesvär, feber och mag-tarmproblem. Ansikte, organ och körtlar från halsen och uppåt.

SVART OBSIDIAN

ROT CHAKRA - SANNING - POTENTIAL - SKYDDANDE - UTVECKLING - NYMÅNEN

Vulkanglas som skapas under vulkanisk värme.

 

Intensiv, renande och skyddande. Arbetar för att stärka din inre kärna genom att rensa bort känslomässiga sår från det förflutna.

 

Hjälper din själ med skuggarbete (beroende, ångest, rädsla, ilska, svartsjuka).

Fungerar som en spegel för ditt inre, autentiska jag.

Belyser de mörka sidorna så att du kan välja en annan väg med ljus och kärlek. Även om skuggarbete lyfter allt du inte vill se in i ljuset så att du kan arbeta med det, fungerar det samtidigt som en skyddande talisman i din förvandling till ditt autentiska jag.

Guider dig till din egen sanning när den rensar upp ditt inre och stödjer dig med mod och handling.

Svart obsidian är din partner i arbetet med energier och människor. Det hjälper dig med djup självinsikt, beslut och tydliga handlingar.

Det utvecklar dig och städar upp på en grundläggande nivå så att det finns utrymme för mer ljus och positivitet i alla aspekter av ditt liv.

 

Fysiskt hjälper det med våra skelett, blodcirkulationen och området runt höfterna och ner till fötterna. Därför är den även bra vid menstruations smärtor

 

Använd den även vid mörkmåne när du vill släppa taget om det som inte längre gynnar dig och vid nymåne när du vill sätta nya intentioner för den kommande måncykeln.

ROSENKVARTS

HJÄRT CHAKRA - KÄRLEK - GLÄDJE - FAMILJ - SÄKERHET

Kärleksstenen som ger lätthet, glädje, inre frid och stödjer oss i läkningen av känslor.

 

En fantastisk sten för att stödja inre barn healing då detta är den ultimata kärleksstenen och väcker spontanitet och barnslig glädje. Hjälper dig att sätta kärleksfulla gränser och läka sorg i hjärtat.

 

Det öppnar ditt hjärta på ett sådant sätt att du vågar släppa in andra, att du får kraft att stå vid dina känslor och lossar blockeringar när du känner sorg och rädsla.

 

Stärker din hjärtenergi och sprider villkorslös kärleksenergi, till dig själv, dina relationer och till din familj.

 

Att ha ett gudomligt förhållningssätt till universums kärlek är viktigt i din andliga utveckling. Att möta dig själv och andra i kärlek och respekt.

 

Rent fysiskt hjälper rosenkvarts mot lymfa, hjärta och lungor.

FLUORIT

TREDJE ÖGAT TILL SOLARPLEXUS - MEDITATION - KREATIVITET - KLARHET - BALANS

Fokuserar, förtydligar och lyfter tankeaktiviteterna till ett mer andligt plan med breda aspekter då det öppnar ditt medvetande och höjer din intelligens.

 

Fluorit kan ändra färg från lila, blått, grönt och till och med gult och sträcker sig därför mellan 3:e ögat, halschakrat, hjärtchakrat till solarplexus. Det är därför som en hel regnbåge av kristallenergier som stärker dig, din energi och ditt sinne.

 

Trots det är den mest förknippad med hjärnan och mental energi. Därför är den bra för meditation, för att stärka de psykiska förmågorna och öka kreativiteten.

 

Det städar upp och balanserar dina tankar och känslor för mer klarhet och inre frid.

 

En mångsidig kristall där du kan dra precis de energier du behöver för tillfället.

AGAT (Kvarts)

FÖRTROENDE - STYRKA - INTELLIGENS - HANDLINGSKRAFT - HJÄRTA

Agat finns i många olika varianter och står för självförtroende, styrka och intelligens.

Bra för att hjälpa till att tänka snabbt och klart.

 

Är stärkande för det fysiska hjärtat och stödjer kopplingen mellan kropp och själ.

bottom of page