top of page

Energibehandling

Behandlingen är ihopsmält av olika typer kropps terapeutiska tekniker med utgångspunkt i 5-elementsteorien från Kinesisk medicin.

Akupressur av Anniliva

Akupressur

Akupressur är ett underbart och effektivt sätt att behandla. Genom att stimulera olika punkter längs kroppens meridianer löses blockeringar och kroppen hittar återigen sin naturliga balans.

Kranio sakral terapi

Kranio-sakral terapi är en mycket skonsam och behaglig behandlingsform, där jag arbetar med lätta tryck på främst huvud, nacke, rygg och korsbenet. Det har stor effekt på spänningarna i kroppen.

Kranio sakral terapi av Anniliva
Zonterapi av Anniliva

Zonterapi

Zonterapi är en behandlingsform där man med tryck och massage via zoner på fötter och händer kan behandla mycket specifika funktioner av olika organ i kroppen. Samtidigt är fötterna en fantastisk karta för att upptäcka obalanser i kroppen som man normalt inte märker.

Meridianmassage

Meridianmassage är en behandlingsform baserad på akupunkturens grundläggande principer, vilket är läran om meridianerna. På dessa energibanor finns det några 'Power points' som med tryck och massage kan skapa en balans mellan Yin och Yang i kroppen.

Meridianmassage av Anniliva
Healing hos Anniliva

Healing / Visualisering

Jag använder tekniker från Theta healing. En behandling som helar orsaken till sjukdom, känslomässiga blockeringar och ger framgång i livet. Du blir guidad i en visualisering som kommer att öppna upp de energier du behöver.

Cupping

Cupping är en metod där man använder vakuum via glaskoppar för att få bort gammal stagnation från kroppen. Cupping kan hjälpa på ömma muskler, smärta och känslomässiga blockeringar.

Cupping av Anniliva
Healing av ditt inre barn hos Anniliva

Ditt Inre Barn

Här arbetar vi med utvecklingstrauman från barndomen, tar oss till de gömda och glömda sidorna av dig, och möter ditt inre barn på ett tryggt sätt. Detta gör att du kan läka och stödja det inre sårade barnet inom dig själv och återknyta kontakten med dina djupaste drömmar och behov.

Varför Holistisk Energiterapi?

Och varför just jag?

Anniliva Høyer

Allt är energi

Man behöver inte vara fysiker eller särskilt andlig för att förstå detta uttalande. Vi känner t.ex. energi i någons hem eller när vi söker bostad. Huset kan nog vara så vackert och ändå kan vi uttrycka oss med ett "Nej, det känns inte så bra". Likaså i mötet med andra människor. Vi känner den andres energi och på en bråkdel av en sekund har vi bestämt oss för om vi litar på den här personen eller inte. Det här händer både med människor vi inte känner och de vi står väldigt nära. Vi känner när de mår dåligt och när de mår bra. Det är energin vi känner, oavsett om vi kallar det magkänsla, intuition eller något helt annat. Att prata om effekterna av energier i det dagliga livet har vi alltid gjort, men många av oss är inte medvetna om att det faktiskt är energier som vi känner och att vi alla har denna förmåga.

 

Allt är energi – också din kropp

När vi upplever balans är vi oövervinnerliga. Vi känner glädje, energi och flöde. Allt är bra. Men så finns det dagar då vi är trötta, har svårt att orka ens de minsta saker, vi är arga och ledsna. Men vi tar oss inte tid att titta på varför de känslorna uppstår. Vi har helt enkelt inte tid då vi känner att hela världen är beroende av oss. Så vi packar bort känslorna och åker på jobbet. Plötsligt kommer känslorna att hopa upp sig och börja ropa. De orsakar kaos i din kropp och visar sig som smärta och obehag. Huvudvärk, yrsel, magont och muskelvärk. Då är det verkligen dags för oss att lyssna och hitta roten till det som gör ont.

Energiterapi & mentoring

En energiterapeut som jag, ändrar din energi med energi och i kombination med samtal kan vi tillsammans ta reda på var du har känslomässiga obalanser och rätta till dessa med hjälp av t.ex. kroppsterapi.

Du kan komma otroligt långt genom att själv hitta verktyg för hur du kommer i balans. Meditation, träning, läsa självhjälpsböcker, ta långa promenader i naturen etc.

Andra försöker balansera sig med osunda vanor för att få snabba resultat. Att äta osunt, röka, dricka alkohol etc. Men dessa saker hjälper bara en kort stund och ibland tar vi på oss fler osunda vanor då den förra inte längre hjälper.

Varför jag?

Så det är att du har landat här nu, just på min hemsida.

Kanske är det för att du vet vad du söker, har hört om mina tjänster och den hjälp du kan få och nu vill du veta mer om mig?

Du kanske har halkat in på ett bananskal och blivit nyfiken?

Oavsett hur du hamnade här så finns det något i dig som kallar. Något i dig är redo för en omsorgsfull hand, en stund av frid eller vill bli helad.

Våra vägar har korsat. Är du redo att ta reda på varför?

Så skriv och boka en tid.

 

 / Anniliva

bottom of page