top of page
elixirflasketilbud.jpg

TILBUD

Hvis du bestiller en krystalflaske, af eget valg, får du en Sort Obsidian med i købet. 

🖤 Sort obsidian hjælper dig med at styrke din indre kerne og heale sår fra fortiden. 🖤

Det får du: 

  • En 500 ml glasflaske, med aluminium top og bund. Skridsikker bund i sort gummi.

  • Et sort termo-cover som beskytter flasken når du er på farten og holder vandet koldt lidt længere

  • En krystal af eget valg

  • BONUS: En sort obsidian (uden flaske) at skifte ud med når du har brug for dens energi. 

(Samlet Værdi 649.-)

Pris for hele herligheden 400.-
(Ekskl porto 45.-, sender med DAO)
Kan afhentes i Fredericia hvis du vil spare forsendelsen. 

INFO: Krystallen er spændt fast på en fod med aluminiumtråd. 
Selve glasrøret som udgør basen for flasken tåler opvaskemaskine. 

En flaske der virkelig er lækker at se på og giver god energi til dit indre. 

OBS
Tilbuddet er i begrænset parti da jeg ikke holder et kæmpe lager. 

🖤 Først til mølle. 🖤

Krystal Eliksir: Mission
He555dde8cdd54490917bc3089c5996d5Z_edited_edited.jpg

Rengøring

Inden flasken tages i brug rekommanderes omhyggelig rengøring af alle dele samt en skrub af krystallen med en ren og blød svamp. Glas-delen kan komme i opvaskemaskine.

Krystal Eliksir: Billede
Healing Stones

Krystal Eliksir

Hvis du nogensinde har været fascineret af de helbredende egenskaber ved krystaller, vil du blive overrasket over at vide, at vand kan interagere med sådanne krystaller for at opnå fordelene ved deres helbredende egenskaber. Denne type vand kaldes ædelstensvand eller krystaleliksir.

Denne metode har eksisteret i tusinder af år. Ædelstene, krystaller og sten er kendt for at udstråle energi og vibrationer i deres omgivelser. Der er et stort udvalg af krystaller med kontrasterende egenskaber, som kan påvirke dig positivt på adskillige måder. Reduceret angst, øget ro, selvtillid og sundhedsmæssige fordele er blot nogle få af de velkendte fordele der hentes fra ædelstensvand. Det er dog vigtigt at påpege, at ikke alle sten har disse fordele, nogle indeholder skadelige materialer, hvorfor vand ikke bør komme i direkte kontakt med krystallen.

Hvad er Krystal Eliksir?

Kort og godt er det vand som er udsat for en krystal, der får vandets molekyler til at omarrangere deres struktur, så de matcher krystallens.

Hvis dette fører dig til lidt vantro - er det helt okay. Det kan være svært at helt forstå. Dette strukturerede vandkoncept, der bruger krystaller, har eksisteret i tusinder af år OG er blevet bevist af forskellige undersøgelser, herunder en nobelprisvindende undersøgelse fra 2006. Hvor fedt er ikke det lige?! 

De fleste af os kender også efterhånden til vandets egenskaber som værende ret intelligent. Gemmer på minder, kan påvirkes af følelser osv. Så hvorfor ikke også påvirkes af energierne fra en krystal? 

Hvordan virker krystal eliksir?
Som jeg har nævnt, har praksis med at indtage krystalvand i glasvandflasker i form af ædelstenseliksirer eksisteret i tusinder af år. Det var først senere, at vi begyndte at forstå videnskaben bag.

Til at begynde med opdagede den tyske fysiker, Dr. Wolfgang Ludwig, at vand "har hukommelse som en elefant." Hvad han beviste er, at selv lang tid efter eksponering bærer vand stadig præg af, hvad det har været udsat for. Dr. Ludwig opdagede, at dette ikke kun var et engangsfænomen, men det var sandsynligt og gentagende.

Endnu vigtigere, beviste Dr. Ludwig også, at aftrykket efterladt på vandet kan overføres til andre levende organismer (som mennesker).

Ser man på et eksempel, som en smuk rosenkvartseliksir, viser disse principper, at når vand udsættes for rosenkvarts, efterlader det et vibrationelt aftryk på vandet, som ikke kan filtreres ud.

Senere opdagede forskere mere end et vibrerende aftryk, men at molekylerne i vand faktisk kunne omstruktureres for at skabe et vand, der er mere tilgængeligt og mere helbredende for vores menneskelige dragter. Det var den undersøgelse i 2006, der vandt Nobelprisen, krediteret til molekylærbiologen Gilbert Ling.

Dette kan virke som MEGET at vikle dit hoved om. Så her er et par eksempler på mere håndgribelige og synlige objekter, som når molekyler omarrangeres bliver til noget lidt andet.

Lad os se på kulstof, struktureret på én måde er det en kulklump, struktureret på en anden måde er det en diamant. Samme atomer - forskelligt sat sammen.

ELLER Silicon Dioxide SiO2 - struktureret på en måde er det en kvartskrystal - struktureret en anden er det bare glas. Ret sejt ikke?

Det samme gør vi med vand her!

Afslutningsvis, er det at bruge krystaller i dit vand og skabe en krystal-eliksir eller krystalessens en sikker og effektiv måde at høste fordelene ved struktureret vand og alle de helbredende gaver, moder Jord har at tilbyde. Vand er afgørende for enhver funktion i din krop. Du, jeg, vi er alle sammen molekyler, og vands molekylære struktur er vigtig, ligesom kulstof. At bruge vand, der i højere grad matcher vandbasernes molekylære struktur i vores celler, har så mange fordele.

Husk, at du har brug for mindst 1-2 liter vand om dagen, og du kan simpelthen forstærke den helbredende kraft af det vand og din forbindelse til moder jord og naturens kredsløb, gennem at inkorporere krystal-eliksirer i din hydrering.

Det er med stor glæde jeg vil informere at jeg snart forhandler dette enestående energi-værktøj. 

Du vil finde følgende krystaller at vælge mellem:

  • Bjergkrystal (UDSOLGT)

  • Ametyst

  • Sort Obsidian

  • Rosakvarts

  • Fluorit

  • Agat (kvarts)

Læs om fordelene ved de forskellige krystaller her under og find ud af hvilken du føler dig mest tiltrukket af.

Kommer i begrænset parti. 

Krystal Eliksir: About

AMETYST (Dreamy)

INDRE FRED - POSITIVITET - BESKYTTENDE - INTUITION - KRONECHAKRA

Evner at absorbere negativitet, uro samt angst og transformerer denne til positiv energi. 


Stabiliserer følelser og øger klarheden i dit sind, så du kan komme videre. 


Nedsætter stress, søvnløshed og humørsvingninger. 


Giver beskyttelse og åndelig vækst da den vil styrke og åbne op for nye energier, indsigter og inspirationer. 


Samarbejder med dit tredje øje og intuitionen sådan at du får hjælp til at fatte svære beslutninger. At få større tillid til mavefornemmelsen. 


Fysisk er den god mod hovedpine, migræne, nakkespændinger, hudlidelser, feber og mave-tarm problemer. Ansigtet, organer og kirtler fra nakken og opad. 

SORT OBSIDIAN

SANDHED - POTENTIAL - BESKYTTENDE - UDVIKLING - RODCHAKRA - NYMÅNE

Vulkanisk glas som bliver skabt under vulkanisk varme som afkøles med vand.


Intenst, rensende og beskyttende. Arbejder for at styrke din indre kerne gennem at rense følelsesmæssige sår fra fortiden. 


Hjælper din sjæl med skyggearbejde (afhængighed, angst, frygt, vrede, jelausi). 

Fungerer som et spejl til dit indre, autentiske selv. 

Kaster lys på de mørke sider sådan at du kan vælge en anden vej med lys og kærlighed. Selvom skyggearbejde løfter alt det du ikke vil se frem i lyset for at du kan arbejde med det, fungerer den samtidigt som en beskyttende talisman i din transformation til dit autentiske selv. 


Leder dig til din egen sandhed da den rydder op i dit indre og støtter dig med mod og handlekraft.


Sort obsidian er din makker i arbejde med energier og mennesker. Den vil hjælpe dig med dyb selvindsigt, beslutninger og klare handlinger. 

Den udvikler dig og rydder op på et fundamentalt plan så der er plads til mere lys og positivitet i alle aspekter af dit liv. 


Fysisk hjælper den med vores knogler, blodomløbet, og området omkring hofter og ned til fødderne. 


Brug den også ved mørkmåne når du vil give slip de det som ikke gavner dig mere og ved nymånen når du skal sætte nye intentioner for den kommende månecyklus. 

ROSAKVARTS

KÆRLIGHED - GLÆDE - FAMILIE - TRYGHED - HJERTECHAKRA

Kærlighedsstenen som giver lethed, glæde, indre fred og støtter os i healing af følelser. 


En fantastisk sten til at støtte op i indre barn healing da dette er den ultimative kærlighedssten og vækker spontanitet og barnslig glæde. Hjælper dig med at sætte kærlige grænser og heale sorg i hjertet. 


Den åbner dit hjerte sådan at du tør at lukke andre ind, at du får styrke til at stå ved dine følelser og løsner blokeringer når du føler sorg og frygt. 

Styrker din hjerteenergi og spreder betingelsesløs kærlighedsenergi, til dig selv, dine relationer og til din familie. 


At have en guddommelig tilgang til universets kærlighed er essentiel i din spirituelle udvikling. At møde dig selv og andre i kærlighed og respekt. 


Fysisk hjælper rosakvarts med lymfe, hjerte og lunger. 

FLUORIT

MEDITATION - KREATIVITET - KLARHED - BALANCE - 3:DJE ØJE TIL SOLAR PLEXUS

Fokuserer, præciserer og løfter de tænkende aktiviteter til et mere åndeligt plan med vide aspekter da den åbner din bevidsthed og højner din intelligens. 


Fluorit kan skifte farve fra lilla, blå, grøn og endda gul og spænder derfor mellem det 3:dje øje, halschakra, hjertechakra til solar plexus. Det er derfor som en hel regnbue af krystalenergier som styrker dig, din energi og dit sind. 


På trods bliver den mest forbundet til hjernen og mental energi. Derfor en den god til meditation, for at styrke de psykiske evner og øge kreativiteten. 


Den renser op og balancerer i dine tanker og følelser for mere klarhed og ro i dit indre. 


En alsidig krystal hvor du kan trække netop de energier som du har brug for i øjeblikket. 

AGAT (Kvarts)

SELVTILLID - STYRKE - INTELLIGENS - HANDLEKRAFT - HJERTE

Agat findes i mange forskellige varianter og står for selvtillid, styrke og intelligens. God til at hjælpe med at tænke hurtigt og klart.
Er styrkende for det fysiske hjerte og støtter forbindelsen mellem krop og sjæl.

Krystal Eliksir: Services
bottom of page